Brood en spelen


Montessori Parijsch maakt gebruik van Brood en Spelen om de TSO te organiseren.
Brood en Spelen is een organisatie die veel ervaring heeft in het organiseren van (onder andere) de TSO. onderaand vindt u een link naar de uitgebreide beschrijving van Brood en Spelen.
Er komt een vaste coördinator die voor alle ouders aanspreekbaar en bereikbaar is.
Op basis van training die de vrijwilligers krijgen, zorgt Brood en Spelen voor mensen die de overblijf goed kunnen uitvoeren.
John, onze conciërge wordt een vaste overblijfkracht op de maandag, dinsdag en donderdag.
Brood en Spelen gaat dan nu ook beginnen met het werven van vrijwilligers die zij “screenen” op pedagogische vaardigheden.
De kosten voor de overblijf zijn €10,00 per maand per kind of eenmalig per jaar €120,00. De school betaalt ook mee aan deze oplossing. De door u als ouders te betalen bijdrage is net als de ouderbijdrage die de OV incasseert vrijwillig, maar zeer nodig om deze manier van overblijven vorm te kunnen geven.
Brood en Spelen biedt de ouders van de Montessori Parijsch ook de mogelijkheid mee te kunnen draaien. U krijgt dan een vrijwilligersvergoeding, zodat u een deel van de kosten terug kunt krijgen. U moet dan wel iedere week een vaste dag beschikbaar zijn. Mocht u interesse hebben, dan kunt u dit bij mij kenbaar maken.

Met vriendelijke groet,

Maarten Jacobs
Directeur Montessori Parijsch

Klik hier voor meer informatie over de tussenschoolse opvang van Brood en spelen.