Route naar school

Routebeschrijving Montessorischool Parijsch
Onze school is het beste te bereiken per fiets of te voet.
Indien u toch met de auto naar de school wil komen, verzoeken we u als eerste om rekening te houden met de fietsers en voetgangers om de school.
Op de Prijsseweg, recht voor ons gebouw, is een knip gemaakt en is doorgang verboden. Er staat een camera die doorgaande auto’s controleert. Alle auto’s die hier doorheen rijden en geen hulpdienst zijn, krijgen een boete opgestuurd. Hierdoor zijn er twee manieren om naar de school te komen met de auto.

Vanuit Oost-Culemborg kan men naar de school rijden via de Prijsseweg en via de Betsy Perkweg. De Prijsseweg heeft veel drempels en versmallingen. De Betsy Perkweg loopt langs basisschool Augustinus en kan daardoor rond haal- en brengtijden lastig zijn om te passeren. Alleen via deze routes is de P&R te bereiken. De P&R is klein en heeft beperkte capaciteit voor brengen en halen. Een alternatief is om na de P&R links af te slaan en de auto te parkeren bij de parkeerplaats van het winkelcentrum. Dit is 100 m van de school.
Vanuit West-Culemborg kan de school worden bereikt via de Prijsseweg. Er is een parkeerplaats rechts van de Prijsseweg op ca. 150 m van de school. Deze parkeerplaats hoort bij het winkelcentrum. Een alternatief is parkeren in de woonwijk achter de school aan de Reelaan. Hiervoor slaat u links af op de Prijsseweg de Beversingel in en vervolgens gaat u rechts naar de Reelaan. Er zijn altijd voldoende parkeerplekken hier tegenover de huizen om uw auto te parkeren.